Covid-19

COVID-19 Tájékoztatás

ISKOLÁNK JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSI PROTOKOLLJA – FRISSÍTVE: 09.18.

Az alábbiakban a COVID-19 járvány miatti iskolai, intézkedéseket, szabályokat olvashatják. Kérjük iskolánk közösségének valamennyi tagját, hogy a dokumentumban foglaltak szerint járjanak el. Köszönjük az együttműködést!
Az EMMI-kiegészítését a terv után olvashatják, az abban foglaltakkal kiegészülnek – módosulnak a leírtak. Felhívjuk figyelmüket, hogy betegségből visszatérő gyermek csak akkor léphet be az iskolába, ha orvos által kiállított igazolást tud bemutatni (az E-krétában vagy személyesen).

A protokoll az EMMI és az intézményfenntartó elvárásai szerint készült. Az intézményfenntartó rendelkezése szerint 2020. szeptember 18-án a Házirend melléklete lett. Ettől a naptól nyilvánosságra kell hozni a koronavírussal igazoltan fertőzöttek és hatósági karanténban lévők számát. Az adatokat naponta frissítjük. Csak a tudomásunkra jutott információk szerepelnek a felsorolásban. Minden szülőt arra kérünk, jelezze az osztályfőnöknek, ha igazoltan pozitív lett a gyermek tesztje.

Iskolánkban az igazoltan koronavírus fertőzött diákok száma: 4

Az igazoltan koronavírus fertőzött pedagógusok száma: 1

Az igazoltan koronavírus fertőzött egyéb munkakörben foglalkoztatottak száma: 0

Digitális oktatásban résztvevő osztályok száma: 1

Az adatok frissítve: 2021.Február.27.

Járványügyi intézkedési terv >>>

EMMI-kiegészítés a járványügyi protokollhoz >>>


Az iskolába való érkezés és távozás szabályai:

  • reggel két kapun jöhetnek be a gyerekek az iskolába (a Martinovics utcáról, ill. a Széchenyi utcáról)
  • mindkét bejáratnál a reggeli érkezéskor kötelező a kézfertőtlenítés, az épületbe kötelező maszkban bejönni.
  • a szülők csak kivételesen, pl. ügyintézés miatt jöhetnek be az intézménybe maszkban, kézfertőtlenítés, és a portán történő regisztráció után. Ehhez időpontegyeztetés szükséges telefonon (06-26-340-209).
  • délután 14 órakor, 15 órakor, illetve 16 órakor fogjuk kiengedni az alsós napközis gyerekeket. A köztes időpontokban a kapu zárva lesz. Amennyiben ezekben az időpontokban a szülő nem várja gyermekét kint, nem érkezett meg, a tanuló visszamegy az osztályterembe, és a következő nyitáskor van mód elvinni. Kérem, mindenki jelezze a napközis tanító néninek emailben, hogy mikor jön a gyermekéért! A felsősök az utolsó órájuk, illetve ebéd után amikor végeztek a napi iskolai teendőikkel hazamehetnek.

A kapcsolattartás elsődleges színtere az online tér (Kréta, Teams, email, stb.) Kérek mindenkit, az ügyintézéshez ezeket a csatornákat használja!

Köszönettel:
Németh Rita
intézményvezető